Pedagogische studiedag De Basis: brainstorm over de schoolvisie

  • 24 maart 2023
  • Algemeen

Samen bereik je altijd meer! Onze leraren van De Basis Lager en Kleuter kwamen samen om na te denken over de schoolvisie.

Op woensdag 15 maart vond de pedagogische studiedag plaats in Basisschool De Basis. De opzet van deze studiedag was de schoolvisie en daaraan gekoppeld de missie en visie te bespreken op basis van vijf kernwoorden.

Deze kernwoorden vormen de basis van de missie en visie en zijn het resultaat van een bevraging bij ouders over hoe zij De Basis ervaren.

Op deze dag waren alle leraren van zowel de lagere school als de kleuterschool aan de beurt om verder te bouwen op deze woorden. Wat kunnen we hieronder plaatsen? Wat linken we aan deze waarde? Hoe zien we de toekomst? Al deze informatie zal in een volgende fase omgezet worden naar een visueel beeld zodat de missie en visie ook digitaal vorm krijgen.

Een fijne, zeer creatieve en leerrijke woensdagmiddag! Allemaal bedankt voor jullie input.